|
|
Konu Araçları |
ali, asker, gür, ilgın, ilköğretim, konya, okulu, seyit, yukarıçiğil, şehit |
Yukarıçiğil Şehit Asker Seyit Ali Gür İlköğretim Okulu Konya İlgın |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yukarıçiğil Şehit Asker Seyit Ali Gür İlköğretim Okulu Konya İlgınYukarıçiğil Şehit Asker Seyit Ali Gür İlköğretim Okulu Hakkında - Yukarıçiğil Şehit Asker Seyit Ali Gür İlköğretim Okulu Tanıtım - Yukarıçiğil Şehit Asker Seyit Ali Gür İlköğretim Okulu Resimleri - Yukarıçiğil Şehit Asker Seyit Ali Gür İlköğretim Okulu İletişim Yukarıçiğil Şehit Asker Seyit Ali Gür İlköğretim Okulu Konya Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yukarıçiğil Şehit Asker Seyit Ali Gür İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yukarıçiğil Şehit Asker Seyit Ali Gür İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yukarıçiğil Şehit Asker Seyit Ali Gür İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yukarıçiğil Şehit Asker Seyit Ali Gür İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Yukarıçiğil Şehit Asker Seyit Ali Gür İlköğretim Okulu Misyonu: Bilim ve teknolojinin farkında olan, Değişime ve gelişime açık, Kendine güvenen, Üreten,buluş yapan ve güçlerini fark eden, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Hoşgörü sahibi, farlılıkları zenginlik kabul eden, Yüksek moral değere sahip, Katılımcı, kendini sorgulayan, Etkili ve nitelikli, Çağdaş, demokrat ve lâik, bireyler olarak yetiştirmektir Yukarıçiğil Şehit Asker Seyit Ali Gür İlköğretim Okulu Vizyonu: Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, Bilgili, becerili,özgüvenli olmalarını, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, Gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın, bireyler olmalarını sağlamaktır Yukarıçiğil Şehit Asker Seyit Ali Gür İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ILGIN Adı: YUKARIÇİĞİL ŞEHİT ASKER SEYİT ALİ GÜR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yukariçiğil Kasabasi Ilgin/Konya Telefon Numarası: 3328957020 Faks Numarası: E-mail Adresi: sehitaskerioo@hotmailcom Web Adresi: - http://sehitaskerioomebk12tr/ Yukarıçiğil Şehit Asker Seyit Ali Gür İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|