|
|
Konu Araçları |
bilgileri, hepkon, ilköğretim, izmir, necat, okulu, seferihisar |
Necat Hepkon İlköğretim Okulu Bilgileri Seferihisar İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Necat Hepkon İlköğretim Okulu Bilgileri Seferihisar İzmirNecat Hepkon İlköğretim Okulu Hakkında - Necat Hepkon İlköğretim OkuluTanıtım - Necat Hepkon İlköğretim Okulu Resimleri - Necat Hepkon İlköğretim Okulu İletişim Necat Hepkon İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ Kişiliği gelişmiş, kendine güvenen, yaratıcı, araştıran, çevresinde, ülkesinde ve dünyadaki yaşananlara karşı duyarlı, paylaşmayı doğru uygulayan, aydın kimlikli, sorumluluk sahibi ve insani duygularından ödün vermeden sosyal öğrenciler yetiştirmek VİZYONUMUZ Eleştirici, üretici, düşünen, kendini yansıtan ve geliştirebilen bireyler yetiştirmektir Necat Hepkon İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Seferihisar Okulun Telefonu: 232 743 26 21 Okulun Faksı: 232 743 26 21 Okulun Adresi: Turabiye Mahallesi Necat Hepkon Devlet Hastanesi Yanı Okulun Web Adresi: İZMİR-SEFERİHİSAR (Necat Hepkon İlköğretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: info@necathepkoniok12tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Necat Hepkon İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|