Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eskişehir, idare, ilköğretim, odunpazarı, okulu, plevne, özel

Plevne Özel İdare İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Plevne Özel İdare İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir

Plevne Özel İdare İlköğretim Okulu Hakkında - Plevne Özel İdare İlköğretim Okulu Tanıtım - Plevne Özel İdare İlköğretim Okulu Resimleri - Plevne Özel İdare İlköğretim Okulu İletişim

Plevne Özel İdare İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz ilk olarak 1995 yılında Özel İdare İlköğretim Okulu olarak 8 derslikle eğitim ve öğretime başlamıştır Daha sonra İslam Kalkınma Bankasının sağlamış olduğu kredi ve şu andaki binamız yapılmış, ismi Plevne Özel İdare İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir

Okul binamız 3 katlı olup, zemin katta öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılandığı okul koopera- tifi, çok amaçlı salon, soyunma odaları, görsel sanatlar sınıfı, projeksiyon odası ve tuva- letler mevcuttur 1Katta; 1-A, 1-B, 2-A, 2-B, 3-A, 3-B sınıfları, müdür yardımcısı odası, hizmetli odası ve tuvaletler mevcuttur 2 Katta; müdür odası, formatör öğretmen odası, öğretmenler odası, memur odası, çay odası, 4-A, 4-B, 5-A, 5-B, 6-A sınıfları ile kat tuva-letleri mevcuttur 3 Katta; Fen ve Teknoloji Labaratuarı, Bilgi Teknoloji Sınıfı, Rehberlik Odası, Kütüphane 6-B, 7-A, 7-B, 8-A, 8-B Sınıfları ile kat tuvaletleri mevcuttur

Plevne Özel İdare İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı
Okulun Telefonu: 2222192300
Okulun Faksı: 2222192826
Okulun Adresi: ÇANKAYA MAHALLESİ GÜNEY ÇEVRE YOLU NO:35
Okulun Web Adresi: http://plevneozelidaremebk12tr
Okulun E-Posta Adresi: 968612@mailmebk12tr
Okulun Müdürü: YUSUF ARSLANOĞLU
Okulun Ulaşım Bilgileri: ODUNPAZARI OTOBÜS DURAĞINDAN "1 ve 37" NUMARALI OTOBÜSE BİNİLEREK OKUL ÖNÜNDE İNİLİR
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Plevne Özel İdare İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com