Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, elmadağ, gündem, ilköğretim, okulu, şehit, şener

Şehit Şener Gündem İlköğretim Okulu Elmadağ Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şehit Şener Gündem İlköğretim Okulu Elmadağ Ankara

Şehit Şener Gündem İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Şener Gündem İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Şener Gündem İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Şener Gündem İlköğretim Okulu İletişim

Okulumuzun Tarihçesi

Şehidimizin adıyla açılmış olan okulumuz binasının temeli 1993 Eylül ayında atılmış 29091994 tarihinde bitirilmiştir
17111994 tarihinde Baştaş İlkokulu Müdürü Erol EROL’a teslim edilmiştir
Baştaş ve Adil Yılman İlkokulları Valilik oluru ile yeni binaya taşınmış, böylece Baştaş ve Adil Yılman İlkokullarının birleşmesiyle okulumuz oluşmuş olup mahallenin tek okuludur

Şehit Şener Gündem İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri

Bağlantı
Adres:
LALABEL MAHALLESİ
ELMADAĞ
ANKARA

Telefon: 0 312 864 01 12
http://sehitsenergundemmebk12tr

kaynak:sehitsenergundemmeb

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com