13 Eylül İlköğretim Okulu Kınık İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
13 Eylül İlköğretim Okulu Kınık İzmir13 Eylül İlköğretim Okulu Hakkında - 13 Eylül İlköğretim Okulu Tanıtım - 13 Eylül İlköğretim Okulu Resimleri - 13 Eylül İlköğretim Okulu İletişim 13 Eylül İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Egitim ve Ögretime basladiginda bir süre Merkez Yeni Okul denilerek bir müddet bütün islemler böyle yürütülmüs, daha sonra okul müdürü ve ögretmenlerin teklifi ve Milli Egitim Müdürlügünün onayi ile İlçenin kurtulus günü olan 13 Eylül adini almistir 13 Eylül Ilkokulu 16091968 tarihinde alti ögretmen ile Kinik ilkögretim m üdürü Ali Ihsan YARAS nezaretinde ögretimine baslamistir Bes tanesi yeni mezun, biri asil ögretmendir Okul Müdürü Sükriye SIPAHI Manisa ögretmen okulu mezunu alti yillik ögretmen, ayni zamanda Türkiye'nin en genç müdiresidir Ögretmenler; Ibrahim BENE Ortaklar ögretmen okulu mezunu, Devlet ALTUNMERAL Isparta Gönen Ögretmen okulu mezunu, Sedat ATALAY Diyarbakir Ögretmen okulu mezunu, Ekrem AKBOYUN Diyarbakir Ögretmen okulu mezunu, Mürteza AYDIN Trabzon Ögretmen okulu mezunudur Okul yeni açildiginda bütün siniflar Fevzi Çakmak ve Mustafa Kemal Ilkokulundan naklen gelen ögrencilerden olusmustur Okulun yeri Atatürk caddesi üzerinde olup, kapladigi 651,32 metre karedir Binanin yapisi betondur iki kat olarak yapilmistir Bahçenin kapladigi alan 1992,32 metrekaredir Okulumuz egitime açildiktan sonra üç yil mezun vermis olup, ilçede görülen lüzum üzerine tekrar Mustafa Kemal Ilkokulu ile birlestirilerek, binasi Kinik Ögretmen Okulu olarak tahsis edilmistir Daha sonra Kinik Ögretmen Lisesi, Kinik Lisesi, Kinik Pratik Kiz Sanat okulu olarak hizmet vermistir 1992-1993 Ögretim yilinda ihtiyaç üzerine ilçede yeniden ilkokulun açilmasina karar verilmistir Ögrenciler Mustafa Kemal ve Fevzi Çakmak Ilkokulundan bölünerek tesekkül ettirilecekti, bu fikre ögretmen ve velilerin karsi çikmasi sonucu tek 1sinif olarak egitim ögretime baslamis ve her yil birer sinif artarak egitime devam etmistir Okulu 1992-1993 ögretim yilinda Ilçe Milli Egitim Müdürü Mesut SENKAL nezaretinde ilk açan Ahmet EYIGÜN'dür 3 yil Müdür yetkili ögretmen olarak görev yaptiktan sonra ayni okula müdür olarak atamasi yapilmis, 1997 yili 4306 sayili kanun geregi sekiz yillik egitime geçilmesiyle birlikte okulun adi 13 Eylül Ilkögretim olarak degistirildi VİZYONUMUZ � Teknolojik yeniliklerden yararlanilarak çagin gereklerine uygun bir egitim -ögretim ortami hazirlamak � Ögrenci Merkezli ögretim metotlarini uygulayarak etkin ve kalici ögrenmeyi saglamak � Okul içi ve disi ögeler arasindaki iletisimi arttirmak � Her ögrencinin egitim-ögretimden esit olarak yararlanmasini saglamak � Okuldaki tüm bireylerin, her gün daha iyiye, daha güzele ulasmalarini saglamak İLKELERİMİZ � Ögrencilere birey olarak saygi duyulur � Ögrenciler arasindaki bireysel ayriliklar dikkate alinir � Okulumuzda ögrenciye siddet olayina yer verilmez � Ögrenciler ve Veliler Çagin sürekli gelisen beklentilerine ayak uyduracak sekilde gelismeleri için bilgilendirilir � Ögrencilerin ögrenmesi için yapilan etkinliklerde sevgi, saygi ön planda tutulur � Çaliskan ve basarili ögrencileri yetistirmek ilkemizdir DEĞERLERİMİZ � Cumhuriyetimizin büyük önder Atatürk'ün düsünceleri dogrultusunda çalismak � Bayrak, vatan, millet sevgisiyle yogrulmus bireyler yetistirmek � Karsilikli sevgi saygi ve hosgörü çerçevesinde çalismak � Açik sözlü, dürüst ve güvenilir olmak � Düsündügünü akil süzgecinden geçirerek özgürce ifade edebilmek � Okulunu, köyünü, sehrini, ülkesini, hayvanlari, insanlari ve dogayi seven bireyler yetistirmek � Temiz bir çevre bilincine sahip bireyler yetistirmek 13 Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Kınık Okulun Telefonu: 2326871600 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Osmaniye Mah No:98 Atatürk Cad Okulun Web Adresi: http://www13eylulk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 13 Eylül İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|