|
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, dalama, ilköğretim, kozalaklı, köyü, merkez, okulu |
Dalama Kozalaklı Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dalama Kozalaklı Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Dalama Kozalaklı Köyü İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Dalama Kozalaklı Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Dalama Kozalaklı Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Dalama Kozalaklı Köyü İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dalama Kozalaklı Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dalama Kozalaklı Köyü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dalama Kozalaklı Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Dalama Kozalaklı Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: DALAMA KOZALAKLI KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KOZALAKLİ KÖYÜ/DALAMA Telefon Numarası: 2562536054 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : 421974@mebk12tr Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|