|
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, ilköğretim, konuklu, köyü, merkez, okulu |
Konuklu Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Konuklu Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Konuklu Köyü İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Konuklu Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Konuklu Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Konuklu Köyü İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Konuklu Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Konuklu Köyü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Konuklu Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Konuklu Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: KONUKLU KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KONUKLU KÖYÜ İÖO Telefon Numarası: 2562481122 Faks Numarası:Bilgi Yok E-mail Adresi : 421758(at)mebk12tr Web Adresi:Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|