|
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, ilköğretim, kuyulu, merkez, okulu, şevketiye |
Kuyulu Şevketiye İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuyulu Şevketiye İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Kuyulu Şevketiye İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kuyulu Şevketiye İlköğretim Okulu Resimleri - Kuyulu Şevketiye İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz 1946-1947 öğretim yılında Kuyulu Köyünde ahırdan bozma derme çatma bir binada eğitim öğretime başlar Önceki yıllarda yaya olarak Aydın merkez okullarına gelen öğrenciler artık kendi okullarına kavuşurlar Daha sonraki yıllarda Şevketiye Köyü ve Kuyulu Köyü halkı iimece ile köyün batısındaki okul için ayrılan yere bir bina yapar İki köyün öğrencileri bu yeni binada eğitim öğretime devam eder Okul bahçesinin istinat duvarları yaptırılır Okul bahçesi ağçlandırılır 1978 yılında okul bahçesinin doğusuna iki katlı sekiz derslikli devlet tarafından bir bina yaptırılır Eski okul binası yıktırılır Günümüze kadar hiç kesintiye uğramadan eğitim öğretim hizmeti vermektedir Halen okulumuz bünyesinde anasınıfı ve birinci sınıftan beşinci sınıfa kadar normal eğitim öğretime devam edilmektedir Okulumuzun öğrenci sayısı yüz yirminin altında olduğu için müdür yetkili öğretmen tarafından idare edilmektedirOkulumuzda biranasınıfı, beş sınıf öğretmeni olmak üzere altı öğretmen görev yapmaktadırOkulumuzda altıncı sınıfa geçen öğrenciler taşımalı eğitim kapsamında olup Aydın merkez Nahit Menteşe İlköğretim Okuluna taşınmaktadırOkulumuzun sekiz yıllık ilköğretim okulu olması için gerekli müracaatlar yapılmıştır Kuyulu-şevketiye İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kuyulu-şevketiye İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kuyulu-şevketiye İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kuyulu-şevketiye İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kuyulu-şevketiye İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: KUYULU-ŞEVKETİYE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KUYULU KÖYÜ AYDIN Telefon Numarası: 2562470002 Faks Numarası:Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi:Kuyulu-Şevketiye İlköğretim Okulu SINIFLARIMIZ ANASINIFI 1SINIF SINIF SINIF SINIF SINIF Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|