|
|
Konu Araçları |
abdulkerim, çiğli, ilköğretim, izmir, nuriye, okulu, toraman |
Nuriye Abdulkerim Toraman İlköğretim Okulu Çiğli İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nuriye Abdulkerim Toraman İlköğretim Okulu Çiğli İzmirNuriye Abdulkerim Toraman İlköğretim Okulu Hakkında - Nuriye Abdulkerim Toraman İlköğretim Okulu Tanıtım - Nuriye Abdulkerim Toraman İlköğretim Okulu Resimleri - Nuriye Abdulkerim Toraman İlköğretim Okulu İletişim Nuriye Abdulkerim Toraman İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Nuriye-abdülkerim Toraman İlköğretim Okulu İzmir Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Nuriye-abdülkerim Toraman İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Nuriye-abdülkerim Toraman İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Nuriye-abdülkerim Toraman İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Nuriye-abdülkerim Toraman İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Nuriye Abdulkerim Toraman İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Çiğli Okul Adresi : 8926 SOK NO:14 EVKA 5 Çiğli İzmir Okul Telefonu : 0 232 3842848 Okul Faks : 0 232 3844373 Okul Web Sitesi : http://naktoramanmebk12tr/ Okul E-Mail : 962186@mebk12tr Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Nuriye Abdulkerim Toraman İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|