|
|
Konu Araçları |
bilgileri, gölmarmara, ilköğretim, köyü, manisa, okulu, ozanca |
Ozanca Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Gölmarmara Manisa |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ozanca Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Gölmarmara ManisaOzanca Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Ozanca Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Ozanca Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Ozanca Köyü İlköğretim Okulu İletişim Ozanca Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ Biz; Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, Onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler, iyi bir vatandaş olarak yetişmelerine fırsat tanımak; Onların 21 yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız r VİZYONUMUZ Biz Ozancaİlköğretim Okulu olarak bütün öğrencilerimizin akademik, sosyal ve psikolojik yönden gelişimini sağlamak için varız Bunun için “her öğrencinin öğrenebileceği” düşüncesinden yola çıkarak bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini başarmak; bilgili, becerili, topluma yararlı, kendine güvenen ve geleceğe güvenle bakan bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız İNANDIĞIMIZ İLKELER Öğrenemeyen öğrenci yoktur Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir Öğrenciler bütün çalışmalarımızın ortak noktasıdır ve amaçlarıma temel oluştururBiz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen belirtilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz Biz öğrencilerimizin başarısını arttırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız Biz birbirimize ve kendimize güveniriz Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz Sadece okulda değil hayatta da öğrencimizdir Birbirimizi anlıyor farklılıkları ve geçiş ayrılıklarını bir zenginlik olarak kabul ediyoruz Eğitime katkı sağlamayan veli yoktur STRATEJİ VE AMAÇLARIMIZ Strateji; Öğrenemeyen öğrenci yoktur Bütün öğrenciler öğrenebilir Amaç; Tüm öğrencilerin başarısını arttırmak Başarılı ve başarısız öğrenciler arasında seviye farkını azaltmak Strateji; Veliler okulumuz için vazgeçilmez bir destektir Amaç; Okula güveni ve veli katılımını arttırmak Strateji; Liderlik okulumuz atmasforinde farkına varılır bir davranış biçimidir Amaç; Okulun tamamında liderlik davranışlarını ve bunun her alandaki geçerliliğini geliştirme Ozanca Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Gölmarmara Okulun Telefonu: 236 525 81 91 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Ozanca Köyü Okulun Web Adresi: http://ozancamebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 392558@mebk12tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ozanca Köyü İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|