50.Yıl İlköğretim Okulu İncirliova Aydın |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
50.Yıl İlköğretim Okulu İncirliova AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - 50yıl İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın İncirliova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - 50yıl İlköğretim Okulu Resimleri - 50yıl İlköğretim Okulu İlköğretim Okulu Hakkında 50YIL İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ İlçemiz İncirliova'nın kuzeyinde, eski su deposu bitişiğinde yapımına 1970 yılında başlanan okulumuz, devlet-vatandaş işbirliği ile 1972 yılında 4211 m2'lik arsa içinde 428 m2 binası yapılarak tamamlanmıştır Mevcut okul binasına 1982 yılında üç tarafı kapalı bir yağmurluk örtüsü ilave edilerek, kış aylarında öğrencilerin korunması sağlanmıştırDaha sonra okulumuzun kendi imkanları ile odun-kömür deposu yapılmıştır Okul bahçesine merasim alanı ve basketbol sahası yine mevcut imkanlarla yapılmıştır Okulumuz 1972-1973 Eğitim ve Öğretim yılında 50Yıl İlkokulu adını alarak hizmete açılmıştır Cumhuriyetimizin 50 kuruluş yıldönümünde eğitim ve öğretime açıldığı için de bu ad verilmiştir İlk olarak okul müdürümüz Durali TÜRK (1972-1979) ve 5 öğretmenle normal eğitim yaparken kısa bir süre sonra ikili öğretime geçilmiş ve 12 öğretmenle eğitim-öğretimini sürdürmüştür 1997-1998 Eğitim ve Öğretim yılında zorunlu eğitimin 8 yıla çıkarılmasıyla birlikte okulumuz 50Yıl İlköğretim Okulu adını almış fakat mevcut binamızın yetersizliği sebebiyle 2 kademesini açamamıştır Okulumuz Kurtuluş Mahalle Nazmi Topçuoğlu Caddesi no:85'te şu an eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir (Kaynak :Rüştü ÖZKAN ) Okulumuzun yeni binası eski basketbol sahasının bulunduğu alana 3 katlı 18 derslikli olarak 2006 yılı Ekim ayında yapımına başlanmış, 2007 yılı Nisan ayında tamamlanmıştır 2007-2008 öğretim yılında hizmete açılmıştır 2006-2007 öğretim yılında 6 sınıf açılarak 2 kademe başlamıştır 2007-2008'de ise ilçemizin Karagözler, Şirindere, Beyköy, Palamut, Arpadere, Köprüova, Karabağ, İkizdere, Dereağzı ve Dibekçi (Tire-İzmir) köylerinden gelen taşımalı öğrenciler ile 2 kademenin tüm sınıfları açılmıştır 2007-2008 öğretim yılında kadrolu branş öğretmenleri de okulumuzda görevine başlamıştır Okulumuzun güneybatı bölümünde bulunan, İncirliova Belediyesine ait eski su deposu arsasının bir bölümü 2008 yılı Ekim ayında okulumuz bahçesine dahil edilmiştir 50yıl İlköğretim Okulu Aydın İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 50yıl İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 50yıl İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 50yıl İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, 50yıl İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / İNCİRLİOVA Adı: 50YIL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kurtuluş MahNTopçuoğlu CadNo:85 İncirliova-Aydin Telefon Numarası: 2565851128 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi:50Yıl İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|