Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
50yıl, aydın, ilköğretim, incirliova, okulu

50.Yıl İlköğretim Okulu İncirliova Aydın

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

50.Yıl İlköğretim Okulu İncirliova Aydın

Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - 50yıl İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın İncirliova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - 50yıl İlköğretim Okulu Resimleri - 50yıl İlköğretim Okulu İlköğretim Okulu Hakkında

50YIL İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ

İlçemiz İncirliova'nın kuzeyinde, eski su deposu bitişiğinde yapımına
1970 yılında başlanan okulumuz, devlet-vatandaş işbirliği ile 1972 yılında 4211 m2'lik arsa içinde 428 m2 binası yapılarak tamamlanmıştır Mevcut
okul binasına 1982 yılında üç tarafı kapalı bir yağmurluk örtüsü ilave edilerek, kış aylarında öğrencilerin korunması sağlanmıştırDaha sonra okulumuzun
kendi imkanları ile odun-kömür deposu yapılmıştır Okul bahçesine merasim
alanı ve basketbol sahası yine mevcut imkanlarla yapılmıştır
Okulumuz 1972-1973 Eğitim ve Öğretim yılında 50Yıl İlkokulu adını alarak
hizmete açılmıştır Cumhuriyetimizin 50 kuruluş yıldönümünde eğitim ve
öğretime açıldığı için de bu ad verilmiştir İlk olarak okul müdürümüz
Durali TÜRK (1972-1979) ve 5 öğretmenle normal eğitim yaparken kısa
bir süre sonra ikili öğretime geçilmiş ve 12 öğretmenle eğitim-öğretimini sürdürmüştür
1997-1998 Eğitim ve Öğretim yılında zorunlu eğitimin 8 yıla çıkarılmasıyla
birlikte okulumuz 50Yıl İlköğretim Okulu adını almış fakat mevcut binamızın yetersizliği sebebiyle 2 kademesini açamamıştır
Okulumuz Kurtuluş Mahalle Nazmi Topçuoğlu Caddesi no:85'te şu an
eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir (Kaynak :Rüştü ÖZKAN )

Okulumuzun yeni binası eski basketbol sahasının bulunduğu alana 3 katlı
18 derslikli olarak 2006 yılı Ekim ayında yapımına başlanmış, 2007 yılı Nisan ayında tamamlanmıştır 2007-2008 öğretim yılında hizmete açılmıştır 2006-2007 öğretim yılında 6 sınıf açılarak 2 kademe başlamıştır 2007-2008'de ise ilçemizin Karagözler, Şirindere, Beyköy, Palamut, Arpadere, Köprüova, Karabağ, İkizdere, Dereağzı ve Dibekçi (Tire-İzmir) köylerinden gelen taşımalı öğrenciler ile 2 kademenin tüm sınıfları açılmıştır 2007-2008 öğretim yılında kadrolu branş öğretmenleri de okulumuzda görevine başlamıştır
Okulumuzun güneybatı bölümünde bulunan, İncirliova Belediyesine ait eski su deposu arsasının bir bölümü 2008 yılı Ekim ayında okulumuz bahçesine dahil edilmiştir

50yıl İlköğretim Okulu Aydın İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 50yıl İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 50yıl İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 50yıl İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, 50yıl İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: 50YIL İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Kurtuluş MahNTopçuoğlu CadNo:85 İncirliova-Aydin

Telefon Numarası: 2565851128

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi : Bilgi Yok

Web Adresi:50Yıl İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com