|
|
Konu Araçları |
antalya, çıplaklı, ilköğretim, merkez, okulu, yıgmalar |
Cıplaklı Yıgmalar İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cıplaklı Yıgmalar İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Cıplaklı Yıgmalar İlköğretim Okulu Hakkında - Cıplaklı Yıgmalar İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Cıplaklı Yıgmalar İlköğretim Okulu Bilgileri Okulumuz 1985 yılında 3 derslikle birleştirilmiş sınıfla eğitim -öğretime başlamıştır 2006 yılında 2 derslik daha eklenerek 5 sınıfla eğitime devam etmiştir Okulumuz Antalya'nın kuzeyinde olup şehir merkezine 20km mesafededir Okulumuzda 5 öğretmen bir hizmetli personel görev yapmaktadır Cıplaklı Yıgmalar İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cıplaklı Yıgmalar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cıplaklı Yıgmalar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cıplaklı Yıgmalar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Cıplaklı Yıgmalar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: CIPLAKLI YIGMALAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çiplakli Yiğmalar llköğretim Okulu Antalya Telefon Numarası: 2424212348 Faks Numarası: 2424212348 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:ÇIPLAKLI YIĞMALAR İLKÖĞRETİM OKULU Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|