|
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, eğrikavak, ilköğretim, merkez, okulu, umurlu |
Umurlu Eğrikavak İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Umurlu Eğrikavak İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Umurlu Eğrikavak İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Umurlu Eğrikavak İlköğretim Okulu Resimleri - Umurlu Eğrikavak İlköğretim Okulu Hakkında Umurlu Eğrikavak İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Umurlu Eğrikavak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Umurlu Eğrikavak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Umurlu Eğrikavak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Umurlu Eğrikavak İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: UMURLU EĞRİKAVAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Eğrikavak Umurlu Aydin Telefon Numarası: 2562581038 Faks Numarası:Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Umurlu Eğrikavak İlköğretim Okulu TC Millî Eğitim Bakanlığı AYDIN - MERKEZ Umurlu Eğrikavak İlköğretim Okulu web sitesi Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|