|
|
Konu Araçları |
fatih, ilköğretim, nevşehir, okulu, ortahisar, ürgüp |
Ortahisar Fatih İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ortahisar Fatih İlköğretim Okulu Nevşehir ÜrgüpOrtahisar Fatih İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Hakkında - Ortahisar Fatih İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Tanıtım - Ortahisar Fatih İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp İletişim - Ortahisar Fatih İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Tarihçesi - Ortahisar Fatih İlköğretim Okulu 1985 Yılında dönemin Belediye Başkanı Yaşar YAVUZ'un gayretleri neticesinde 1 kat Milli Eğitim Müdürlüğünce 2 kat ise başta belediye olmak üzere halk katkısı ile yapılmış olup 22 eylül 1986 yılında öğretime açılmıştır Normal öğretim ile Eğitim- Öğretime başlayan okulumuz 1997 yılında İlköğretim Okulu olmuştur OKULUN ADI Dönemin belediye başkanı olan Yaşar YAVUZ Türk büyüğümüz olan " Fatih" adının verilmesini talep etmiş ve Milli Eğitim Danışma Kurulu kararınca, Yönetmeliğin 7 maddesinin 1 fıkrasının a bendi uyarınca 04/09/1985 tarih ve 2 Nolu karar uyarınca "Fatih İlkokulu" adı verilmesi kararlaştırılmış olup, Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün 07/10/1985 tarih ve 715/472 sayılı yazıları ile tebliğ edilmiştir 1997 yılında sekiz yıllık zorunlu eğitim kapsamında okulumuzun adı "Fatih İlköğretim Okulu" olarak değiştirilmiştir OKULUMUZDA GÖREV YAPMIŞ OLAN MÜDÜRLERİMİZ 1 Mustafa DÖNMEZ Okul Müdürü 2 Ahmet ÇELEBİ Okul Müdürü 3 Vedat AKTAŞ Okul Müdürü 4 Hatice GÜVEN Okul Müdürü V 5 Fahri YILDIZ Okul Müdürü Vizyonumuz · Toplam Kalite Yönetiminin felsefesi ve temel ilkelerini eksiksiz uygulayan, · Sürekli iyileşme ve gelişmeyi benimseyip; sıfır hata; prensibiyle çalışan, · Bilgi toplumunda gerekli olan; kurum kültürünü özümsemiş, · Modern ders araç ve gereçleriyle donatılmış en elverişli çalışma ortamlarını öğrencilerin hizmetine sunan, · Mesleğini ilmî bir şekilde kavrayan ve bu mesleğin olağanüstü önemini idrak etmiş öğretim kadrolarının yüksek performansı ile ORTAHİSAR FATİH İLKÖĞRETİM OKULU olarak Nevşehir'in ve ülkemizin en iyi öğretim kurumları arasında yerimizi almaktır Misyonumuz Kurumumuzun var oluş nedeni öğrencilerimizdir Bu nedenle, ailelerden kutsal birer emanet gibi devraldığımız öğrencilerimize; Türkiye Cumhuriyetinin insan haklarına dayanan millî, demokratik, laik ve sosyal bir devlet olduğunu, Türkiye Devletinin ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütün teşkil ettiğini ve dünya milletleri ailesinin şerefli ve yapıcı bir üyesi olduğunu kavratmak, Müfredat programı çerçevesinde bilgi vermenin ve genel kültür kazandırmasının yanında onları kişilik ve ahlâkî karakter sahibi iyi birer yurttaş olarak yetiştirip onlara hayatın kapılarını açmak, kurumumuzun MİSYONUDUR dur Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: NEVŞEHİR / ÜRGÜP Adı: ORTAHİSAR FATİH İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ORTAHİSAR KASABASI 50650 ÜRGÜP NEVŞEHİR Telefon Numarası: 3843432084 kaynak:webrehberibiz |
|