![]() |
Mobıl İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mobıl İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Mobıl İlköğretim Okulu Hakkında - Mobıl İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Mobıl İlköğretim Okulu Bilgileri OKULUMUZUN TARİHÇESİ B-BLOK Mobil İlköğretim Okulu Mobil OİL Türk A ![]() ![]() ![]() Okulumuz yapımına 1987 yılında başlanmış 1988-1989 Eğitim-Öğretim yılına hazır hale getirilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz ilimizin kaloriferli ve milli park görünümünde olan ilk okuludur ![]() Okul binası bodrum dahil üç katlı, beş dersliklidir ![]() ![]() A-BLOK 1999-2000 Eğitim-Öğretim yılı başında 5 katlı 19 derslikli, laboratuar, Müzik odası, Spor salonu ve Soyunma odaları çok amaçlı ek bina yapılmıştır ![]() 1999-2000 tarihinde Eğitim-Öğretime başlanmıştır ![]() ![]() ![]() Ahmet DALDAL Mobil İlköğretim Okulu Müdürü Mobıl İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: MOBIL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YENİMAHALLE 2452 SOK ![]() Telefon Numarası: 2423251024 Faks Numarası: 2423257910 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:Mobıl İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|