|
|
Konu Araçları |
hacımehmetlı, ilköğretim, kadınhanı, konya, nurpa, okulu |
Hacımehmetlı Nur-Pa A.Ş. İlköğretim Okulu Kadınhanı Konya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hacımehmetlı Nur-Pa A.Ş. İlköğretim Okulu Kadınhanı KonyaHacımehmetlı Nur-Pa AŞ İlköğretim Okulu Hakkında - Hacımehmetlı Nur-Pa AŞ İlköğretim Okulu Tanıtım - Hacımehmetlı Nur-Pa AŞ İlköğretim Okulu Resimleri - Hacımehmetlı Nur-Pa AŞİlköğretim Okulu İletişim Hacımehmetlı İlköğretim Okulu Konya Kadınhanı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hacımehmetlı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hacımehmetlı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hacımehmetlı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Hacımehmetlı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Hacımehmetlı Nur-Pa AŞ İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz Nur-Pa AŞ ortakları Sayın Seyit TÜRKMEN(Nur-Pa AŞ Yönetim Kurulu Başkanı) ve Sayın İbrahim ÇINAR (Pekhamarat Döviz Altın AŞ Yönetim Kurulu Başkanı) tarafından yaptırılmış olup, 2007 yılında eğitim -öğretime başlamıştır Hacımehmetlı Nur-Pa AŞ İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KADINHANI Adı: HACIMEHMETLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Hacimehmetli Köyü Kadinhani Telefon Numarası: Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - http://hacimehmetlinurpaioomebk12t r Hacımehmetlı Nur-Pa AŞ İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|