Yaraşlı İlköğretim Okulu Kulu Konya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaraşlı İlköğretim Okulu Kulu KonyaYaraşlı İlköğretim Okulu Hakkında - Yaraşlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Yaraşlı İlköğretim Okulu Resimleri - Yaraşlı İlköğretim Okulu İletişim Yaraşlı İlköğretim Okulu Konya Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yaraşlı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yaraşlı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yaraşlı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yaraşlı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Yaraşlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KULU Adı: YARAŞLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yaraşli Köyü Kulu Telefon Numarası: 3326568023 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - http://yarasliiomebk12tr/ Yaraşlı İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|