|
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, dereköy, ilköğretim, okulu, susurluk |
Dereköy İlköğretim Okulu Bilgileri Susurluk Balıkesir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dereköy İlköğretim Okulu Bilgileri Susurluk BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Susurluk'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Tanıtımı - Dereköy İlköğretim Okulu Resimleri - Dereköy İlköğretim Okulu Hakkında DEREKÖY ILKÖGRETIM OKULU TARIHÇESI Okulumuz 1939 yilinda Egitmen Osman GENÇ tarafindan 50 ögrenci ile Asagi Cami'de, 3 yillik ögretime baslamistir7 ile 14 yasindaki çocuklar,1939-1945 yillari arasinda iki devre olarak mezun olmuslardir 1946 yilinda,simdiki okulun yerinde Ilk Okul açildiOkulun ögretime uygun olmadigi gerekçesi ile okul arazisi üzerine yapilmaya baslanan bina tamamlanamadigindan yeniden eski binada ögretime devam edildiBu bina 1959 yilinda Veziroglu Sirketi tarafindan tamamlanarak okul olarak kullanildiOkulumuz 1947 yilina kadar egitmenli, 1947'den sonra ögretmenli olarak egitim ögretime devam etmistir 1946 yilinda yapilan okul kullanilmaz hale geldiginden,Milli Egitim Müdürlügü tarafindan 1973 yilinda,2 derslikli yeni okul yapilmis; o da ihtiyaci karsilayamadigindan 1976 yilinda 3 derslik ile 1 müdür odasi ilave yapilmistirOkulumuzda 5 dershane olup halen 1,2,3Siniflar, 2004-2005 Egitim –Ögretim yilinda egitime baslayan Anasinifi ve 3 ögretmen ile ilkögretim kisminda 38 ,anasinifinda 17 ögrenci bulunmaktaydı Şu anda okulumuz ilköğretim kısmında 47 anasınıfında 10 öğrenci ile eğitim ögretime devam etmektedir MISYONUMUZ Ögrencilerimizi, Atatürk Inkilap ve ilkelerine, Anayasada ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiligine bagli; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel degerlerini benimseyen, koruyan ve gelistiren; ailesini, vatanini, milletini seven ve daima yüceltmeye çalisan, insan haklarina ve anayasanin baslangicindaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'ne karsi görev ve sorumluluklarini bilen ve bunlari davranis haline getirmis, arastirmaci yurttaslar olarak yetistirmek VIZYONUMUZ Ögrencilerimizin , beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakimindan dengeli ve saglikli sekilde gelismis bir kisilige ve karaktere, hür ve bilimsel düsünme gücüne, genis bir dünya görüsüne sahip, insan haklarina saygili kisilik ve tesebbüsse deger veren, topluma karsi sorumluluk duyan; yapici, yaratici ve verimli kisiler olarak yetismeleri için çalismak; Ilgi, istidat ve kabiliyetlerini gelistirerek gerekli bilgi, beceri, davranislar ve birlikte is görme aliskanligi kazandirmak suretiyle hayata hazirlamak ve onlarin, kendilerini mutlu kilacak ve toplumun mutluluguna katkida bulunacak bir meslek sahibi olmalarina katki saglamak Ögrencilerimizin egitim–ögretimlerine katki saglamak üzere, etkin ve teknolojik çözümler üretmek için yenilikleri sürekli takip ederek, ögrencilere beklenti veya beklenti-lerinin üzerinde egitim ve ögretim imkanlari sunmak ve bunu yaparken de okulumuzun; daha nitelikli ve egitilmis insanlar yetistiren egitim kurumlari arasinda yer almasini saglamak Dereköy İlköğretim Okulu Balıkesir Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dereköy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dereköy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dereköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Dereköy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / SUSURLUK Adı: DEREKÖY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: DEREKÖY KÖYÜ Telefon Numarası: 2668725207 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: derekoyilkogretim@susurlukmeb govtr Web Adresi: BALIKESİR - SUSURLUK - Dereköy İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|