|
|
Konu Araçları |
artvin, borçka, güreşen, ilköğretim, madenli, okulu |
Güreşen Madenli İlköğretim Okulu Borçka Artvin |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Güreşen Madenli İlköğretim Okulu Borçka ArtvinArtvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Güreşen Madenli İlköğretim Okulu Tanıtımı - Güreşen Madenli İlköğretim Okulu Hakkında - Artvin Borçka'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Güreşen Madenli İlköğretim Okulu Resimleri Kurum Adı : Güreşen Madenli İlköğretim Okulu Kurum Kodu : 795268 Kurum Türü : İlköğretim Okulu İlçe : BORÇKA İl Merkezine Uzaklığı : 64 İlçe Merkezine Uzaklığı : 29 Ulaşım Yolu : Toprak Yönetici Sayısı : 1 Öğretmen Sayısı : 2 Öğrenci Sayısı : 34 Diğer Personel Sayısı : 0 Şube Sayısı : 2 Lojman Durumu : Yok Kiralık Ev Durumu : Var Güreşen Madenli İlköğretim Okulu Artvin Borçka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Güreşen Madenli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Güreşen Madenli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Güreşen Madenli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Güreşen Madenli İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / BORÇKA Adı: GÜREŞEN MADENLİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GÜREŞEN KÖYÜ MADENLİ MAHALLESİ Telefon Numarası: 4664556200 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:795268@mebk12tr Web Adresi: Güreşen Madenli İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|