|
|
Konu Araçları |
ahmet, benler, ilköğretim, marmaris, muğla, okulu, şehit |
Şehit Ahmet Benler İlköğretim Okulu Marmaris Muğla |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şehit Ahmet Benler İlköğretim Okulu Marmaris MuğlaŞehit Ahmet Benler İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Ahmet Benler İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Ahmet Benler İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Ahmet Benler İlköğretim Okulu İletişim Şehit Ahmet Benler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Şehit Ahmet Benler İlköğretim Okulu Muğla Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şehit Ahmet Benler İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şehit Ahmet Benler İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şehit Ahmet Benler İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Şehit Ahmet Benler İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Şehit Ahmet Benler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Marmaris Okulun Telefonu: 252 4170517 Okulun Faksı: 252 4170529 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: MUĞLA-MARMARİS (ŞEHİT AHMET BENLER İLKÖĞRETİM OKULU) Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şehit Ahmet Benler İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|