|
|
Konu Araçları |
antalya, cumhuriyet, ilköğretim, merkez, okulu, pınarlı |
Pınarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pınarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Pınarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Pınarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Pınarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Pınarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Pınarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Pınarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Pınarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Pınarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: PINARLI CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: PINARLI CUMHURİYET İLKOĞRETİM OKULU PINARLI BELDESİ/ANTALYA Telefon Numarası: 2424621096 Faks Numarası: 2424622933 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:Pınarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|