|
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, çubuk, ilköğretim, okulu, yiğitli |
Yiğitli İlköğretim Okulu Bilgileri Çubuk Ankara |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yiğitli İlköğretim Okulu Bilgileri Çubuk AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Yiğitli İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Çubuk'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yiğitli İlköğretim Okulu Resimleri - Yiğitli İlköğretim Okulu Hakkında Yiğitli İlköğretim Okulu Ankara Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yiğitli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yiğitli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yiğitli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yiğitli İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ÇUBUK Adı: YİĞİTLİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YİĞİTLİ KÖYÜ Telefon Numarası: 3128235263 Faks Numarası: 3128235263 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|