|
|
Konu Araçları |
aytekin, hanefi, ilköğretim, konya, meram, okulu |
Hanefi Aytekin İlköğretim Okulu Meram Konya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hanefi Aytekin İlköğretim Okulu Meram KonyaHanefi Aytekin İlköğretim Okulu Hakkında - Hanefi Aytekin İlköğretim Okulu Tanıtım - Hanefi Aytekin İlköğretim Okulu Resimleri - Hanefi Aytekin İlköğretim Okulu İletişim Hanefı Aytekın İlköğretim Okulu Konya Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hanefı Aytekın İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hanefı Aytekın İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hanefı Aytekın İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Hanefı Aytekın İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Hanefi Aytekin İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / MERAM Adı: HANEFI AYTEKIN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: AYBAHÇE MH KARAMAN CDAYTEKİN SK Telefon Numarası: 3323596643 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Hanefi Aytekin İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr |
|