|
|
Konu Araçları |
akbilek, altınordu, ankara, bilgileri, ilköğretim, layika, okulu, sincan |
Altınordu Layika Akbilek İlköğretim Okulu Bilgileri Sincan Ankara |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Altınordu Layika Akbilek İlköğretim Okulu Bilgileri Sincan AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Sincan'daki İlköğretim Okulları İletişim Bilgileri - Altınordu Layika Akbilek İlköğretim Okulu Tanıtımı - Altınordu Layika Akbilek İlköğretim Okulu Resimleri - Altınordu Layika Akbilek İlköğretim Okulu Hakkında Altınordu Layika Akbilek İlköğretim Okulu Ankara Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Altınordu Layika Akbilek İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Altınordu Layika Akbilek İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Altınordu Layika Akbilek İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Altınordu Layika Akbilek İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / SİNCAN Adı: ALTINORDU LAYİKA AKBİLEK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: İSTASYON MAH ERDAL SOKNO:13 Telefon Numarası: 3122711364 Faks Numarası: 3122693580 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:ANKARA - SİNCAN - Altınordu Layika Akbilek İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|