|
|
Konu Araçları |
espiye, giresun, güzelyurt, ilköğretim, okulu |
Güzelyurt İlköğretim Okulu Espiye Giresun |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Güzelyurt İlköğretim Okulu Espiye GiresunGüzelyurt İlköğretim Okulu Hakkında - Güzelyurt İlköğretim Okulu Tanıtımı - Güzelyurt İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Güzelyurt İlköğretim Okulu Resimleri Güzelyurt İlköğretim Okulu Giresun Espiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Guzelyurt İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Guzelyurt İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Guzelyurt İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Guzelyurt İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: GİRESUN / ESPİYE Adı: GUZELYURT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Güzelyurt Köyü Espiye Giresun Telefon Numarası: 4546188244 Güzelyurt ilköğretim okulu Giresun ilinin Espiye ilçesi Güzelyurt köyünün ilköğretim okuludur1725 metre alana sahip olan okul köyün merkezi bir yerinde bulunmaktadır Okulumuzun bu yeni binası 1999-2000 eğitim-öğretim yılında hizmete girmiştir Okulumuzun binası dört kattan oluşmaktadır Okulumuzda 10 derslik, 1 fen laboratuarı, 1 kütüphane, 2 idari oda, 1 öğretmenler odası 1 Anasınıfı ,1 Bilişim Teknoloji Sınıfı ve bir de çok amaçlı salonumuz bulunmaktadır Okulumuzda 6 sınıf öğretmeni, bir Türkçe, bir fen bilgisi, bir matematik ,bir İngilizce ve iki tanede ücretli öğretmen görev yapmaktadır Ayrıca 2007 yılı sonu itibari ile okulumuzda 281 öğrenci eğitim görmektedir Güzelyurt ilköğretim okulu ilk olarak köyün eski adı olan Keçi köyü ilkokulu adı ile 1967 yılında iki baraka derslik olarak hizmete girmiştir Adı daha sonra köyün adının değişmesi ile değişmiştir Daha sonraki yıllarda iki derslik daha eklenerek dört dersliğe çıkartılmış ama 1996-1997 yılında şiddetli bir kışta yıkılmıştır Okul 1999-2000 eğitim-öğretim yılında 8 yıllık eğitime geçişle birlikte Güzelyurt İlköğretim Okulu adıyla hizmete başlamıştır 2001-2002 eğitim-öğretim yılında ilk mezunlarını veren okulumuzda her yıl ortalama %80 civarında öğrenci lise ve dengi okullara kayıt yaptırmaktadır Taşıma merkezli olan okulumuza Soğukpınar beldesi Tuygun mahallesinden 2 araç,köyümüzün Sarnıç,Çay,Yaşbaşı,Erik ve Kurugeriş Köprübaşından 9 araçla öğrenci taşınmaktadır Okulumuzun birinci ve ikinci kademede sınıf mevcutları istenilen seviyededir Okulumuzun şube sayısı ise 1,23,4,5,6,8 sınıflar birer şube, 7 sınıflar iki şube olmak üzere toplam 8 şubeden oluşmaktadır Ayrıca okulumuzda bir fen laboratuarı, kütüphane ve kantin faal durumdadır Okulumuz Espiye’ye 26 km uzaklıktadır Kaynak : http://giresunmebgovtr/ wwwwebrehberibiz |
|