Kaya İlköğretim Okulu Hopa Artvin |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaya İlköğretim Okulu Hopa ArtvinArtvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Tanıtımı - Hakkında - Artvin Hopa'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Resimleri OKUL ÖZET BİLGİLERİ Bağlı olduğu il Artvin Bağlı olduğu ilçe Hopa Bağlı olduğu belde Kemalpaşa Bağlı olduğu köy Kaya Bağlı olduğu ile uzaklığı 86 km Bağlı olduğu ilçeye uzaklığı 18 km Yönetici sayısı 2010 2 Öğretmen sayısı 2010 11 Öğrenci sayısı 2009 124 Diğer personel 2010 2 Şube sayısı 2010 9 Anasınıfı Var Telefon 466-3613338 Faks 466-3613338 Kaya İlköğretim Okulu Artvin Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kaya İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kaya İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kaya İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kaya İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / HOPA Adı: KAYA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: llçe Merkezi Hopa Telefon Numarası: 4663513623 Faks Numarası: 4663623338 E-mail Adresi 555863@mebk12tr Web Adresi:kayailkogretimmebk12tr Kaya İlköğretim Okulu - HOPA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|