|
|
Konu Araçları |
espiye, giresun, kaleboynu, mahilköğretim, okulu |
Kaleboynu Mah.İlköğretim Okulu Espiye Giresun |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaleboynu Mah.İlköğretim Okulu Espiye GiresunKaleboynu Mahilköğretim Okulu Hakkında - Kaleboynu Mahilköğretim Okulu Tanıtımı - Kaleboynu Mahilköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Kaleboynu Mahilköğretim Okulu Resimleri Kaleboynu Mahilköğretim Okulu Giresun Espiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kaleboynu Mahilköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kaleboynu Mahilköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kaleboynu Mahilköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kaleboynu Mahilköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: GİRESUN / ESPİYE Adı: KALEBOYNU MAHİLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kaleboynu Bsio Espiye Giresun Telefon Numarası: 4546112606 Kaynak : http://giresunmebgovtr/ wwwwebrehberibiz |
|