|
|
Konu Araçları |
abdurrahman, bilgileri, ilköğretim, kütahya, merkez, okulu, paşa |
Abdurrahman Paşa İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Abdurrahman Paşa İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez KütahyaAbdurrahman Paşa İlköğretim Okulu Hakkında - Abdurrahman Paşa İlköğretim Okulu Tanıtım - Abdurrahman Paşa İlköğretim Okulu Resimleri - Abdurrahman Paşa İlköğretim Okulu İletişim Abdurrahman Paşa İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okul binasının yapılmasına 10/06/1962 yılında başlanmış ve 30/12/1962 günü tamamlanmıştır 01/03/1963 tarihinde 7 öğretmen ve 315 öğrenci ile ilkokul olarak eğitim-öğretime başlamıştır Okulumuz 1981 yılının şubat ayına kadar müstakil olarak hizmet görmüş ilkokuldur Bu tarihte Kurtuluş Orta Okulunun taşınmasıyla ortak kullanılmaya başlanmıştır 1983 yılı Eylül ayından itibaren Abdurrahman Paşa İlköğretim Okulu olarak faaliyetlerine devam etmektedir Abdurrahman Paşa İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (274) 223 62 80 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Mecidiye Mah Sağlık Sk No:35 Okulun Web Adresi: http://abdurrahmanpasa43mebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 178487@mebk12tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Abdurrahman Paşa İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|