|
|
Konu Araçları |
balya, balıkesir, bölge, hanım, ilköğretim, okulu, yatılı, zübeyde |
Zübeyde Hanım Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Balya Balıkesir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zübeyde Hanım Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Balya BalıkesirZübeyde Hanım Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Zübeyde Hanım Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtım - Zübeyde Hanım Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri - Zübeyde Hanım Yatılı İlköğretim Bölge Okulu İletişim Balıkesir Balya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Zübeyde Hanım Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Zübeyde Hanım Yatılı İlköğretim Bölge Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Zübeyde Hanım Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Zübeyde Hanım Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen ,çalışkan,bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan,topluma yararlı,yaratıcı ve pozitif düşünen yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğini sevgiyle yürüten ,Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda evrensel bilgiye koşan,alanında ihtiyaçları karşılamada gerekli bilgi ve becerilerle onatılmış teknik insan gücünü yetiştiren,uluslararası düzeyde saygın bir eğitim kurumu olmak Zübeyde Hanım Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tarihçesi Okulumuz ilçemizin en eski okuludur İlçemizde ilköğretim 1899 yıllarında başlandığı söylenmektedir Öğretime başlanılan 1899 yılından 1928 yılına kadar eski yazı ile öğretim yapılmış 1928 yılından itibaren de yeni Türk harfleriyle öğretime devam etmiştir Okulumuz ilk önce eski avcılar kulübü üzerinde açılmış, oradan şimdiki Telekom binasına taşınmış 1910 yıllarında bugünkü Atatürk Çok Programlı Lisesi bahçesindeki pansiyon binasına taşınmıştır Şimdiki okulumuz üst kısmında yer alan eki binanın, 1909 yılından Rumlar tarafından inşa edilmiştir Bu binada 1922 yılına kadar Rum çocukları eğitim görmüşlerdir 1922 yılında Rumların ilçemizi terk etmesiyle Oğlan mektebi ismi altında Türk çocuklarının hizmetine girmiş olup, ilköğretim bu binada devam etmiştir 1996-1997 Eğitim öğretim yılında hizmete girmesiyle, ilkokul olan okulumuz ilköğretim okuluna dönüşmüş olup Lise bünyesindeki ortaokul öğrencilerini de bünyesine katmıştır 18 Mart 2002 tarihinde okulumuz pansiyonu hizmete girmiştir ve okulumuz pansiyonlu ilköğretim okulu olmuşturPansiyon binamız okulumuzdan ayrı olup 216 yatak kapasitelidir Zübeyde Hanım Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BALYA Adı: Zübeyde Hanım Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Adresi: Enverpaşa MahAydın Sok Balya/Balıkesir Telefon Numarası: 266 486 10 50 Faks Numarası: 266 486 10 36 E-mail Adresi: - Web Adresi: Zübeyde Hanım Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Zübeyde Hanım Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız Okulunuza Ait Resim Ve Bilgileri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|