|
|
Konu Araçları |
bilgileri, gebze, ilköğretim, kocaeli, okulu, orhangazi |
Orhangazi İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhangazi İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze KocaeliOrhangazi İlköğretim Okulu Hakkında - Orhangazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Orhangazi İlköğretim Okulu Resimleri - Orhangazi İlköğretim Okulu İletişim Orhangazi İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Orhangazi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Orhangazi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Orhangazi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Orhangazi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Orhangazi İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1983 yılında tek katlı üç dershane, iki idari oda,bir öğretmenler odası ile eğitim öğretime başlamıştır Artan öğrenci potansiyelini karşılamak için iki kat daha çıkılmıştırBöylece derslik sayısı on bire yükselmiştir Mevcut binanın bahçesine 2004 yılında dokuz derslikli ek bina yapılarak derslik sayısı yirmiye çıkarılmıştır Ana Bina Betonarme Zemin+2 kat olup , 1010 m2 kapalı alanı bulunmaktadır Ek Bina Betonarme Zemin+2 kat olup , 893m2 kapalı alanı vardır Okulumuzun 2284 m2 açık alanı bulunmaktadır Okulumuz öğrencileri genel olarak gece kondu sakinlerinin çocuklarından oluşmaktadırMahalle sakinlerinin kültürel ve ekonomik seviyelerinin düşük olması eğim kalitesini olumsuz etkilemektedir Okulumuzun fiziki yapısı mevcut öğrenci kapasitesine kaliteli ve nitelikli eğitimin sunulmasını olumsuz şekilde etkilemektedir Orhangazi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: ORHANGAZİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Köşklü Çeşme Mah Bağdat Cad530 Sok No:28 Gebze Kocaeli Telefon Numarası: 2626414608 Faks Numarası: 2626414608 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
|