|
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, güdül, güneyce, ilköğretim, okulu |
Güneyce İlköğretim Okulu Bilgileri Güdül Ankara |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Güneyce İlköğretim Okulu Bilgileri Güdül AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında -Ankara Güdül'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Güneyce İlköğretim Okulu Tanıtımı - Güneyce İlköğretim Okulu Resimleri - Güneyce İlköğretim Okulu Hakkında İlçemizde eğitim öğretim hizmetleri, okulumuzun inşaatına kadar muhtelif ev, oda ya da binalarda sürdürülmüş, yangın, deprem gibi tabii afetler neticesinde yeni bir okul binası yapma ihtiyacı duyulmuştur O günün Belediye Başkanı Mehmet MUTLU ve eşraftan Durmuş ERKAN, Ömer ATALAY ve diğer hayırseverler tarafından gerekli girişimler ve hazırlıklar yapılmış, halktan toplanan yardımlarla okulun arsası alınmış, 1944 yılında okul binasının inşaatına başlanmıştır Okulun arsa dışında her türlü giderleri devlet tarafından (Özel İdarece) karşılanmış ve 1948 yılında Güdül Merkez İlkokulu adıyla eğitim-öğretime başlamıştır İki katlı ve 10 (on) derslik olan okul binasına 1964 yılında kalorifer dairesi ve çok amaçlı salon ilave edilmiştir Çok amaçlı salon zeminin sıvılaşması ve depremler sonucu bina kolon ve kirişlerinin çatlaması dolayısıyla 1999 yılında yıkılmıştır 8 Yıllık Temel Eğitim uygulamasıyla 1984-1985 Öğretim yılında “Güdül İlköğretim Okulu” olarak adı ve bünyesi değiştirilen okulumuza 1991-1992 eğitim-öğretim yılında 8 derslikli ek bina yapımı gerçekleştirilmiş olup ana binada 1-5 sınıflar ek binada 6-8 sınıflar eğitim-öğretim görmektedir Mülkiyeti Özel İdareye ait olan okulumuzun toplam alanı 9,007-50 metredir Okulumuz ilçemizin Yukarı Mahalle İnkılap Caddesi üzerindedir Güneyce İlköğretim Okulu Ankara Güdül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Güneyce İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Güneyce İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Güneyce İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Güneyce İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / GÜDÜL Adı: GÜNEYCE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çağ Kasabası Güneyce Mah Güdül/Ankara Telefon Numarası: 3127227058 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Güdül İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|