|
|
Konu Araçları |
bilgileri, cemal, ergün, ilköğretim, manisa, merkez, okulu |
Cemal Ergün İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cemal Ergün İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez ManisaCemal Ergün İlköğretim Okulu Hakkında - Cemal Ergün İlköğretim Okulu Tanıtım - Cemal Ergün İlköğretim Okulu Resimleri - Cemal Ergün İlköğretim Okulu İletişim Cemal Ergün İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun temeli 1998 tarihinde atılmıştır 17 Eylül 1999 Cuma günü eğitim- öğretime başlamıştırOkulumuzun arsası Cemal Ergüne aittir Bundan dolayı okulumuzun adı Cemal Ergün İlköğretim okulu olmuşturOkul Binasını MEB tarafından yaptırılmıştır Öğrenci sayımızın hızla artması sebebiyle bina yetersiz kalmış, 2007 yılında Cemal Ergün tarafından ek bina yaptırılmıştır Anasınıfı binamız anabinadan ayrı okul bahçesinin diğer köşesine okul aile birliği , okul idaresi ,öğretmenler ve hayırseverler vasıtası ile okulumuz bünyesine kazandırılmıştır Fiziksel Özellikleri: Okulumuz bodrum katı, Zemin kat, 1kat 2 kat ve olmak üzere 4 kattan oluşmaktadır Bodrum katı soğuk havalarda Beden eğitimi derslerinin işlenmesi ve sosyal aktivite çalışmalarının folklor vs yapılmasına uygun yapılmış olup, ayrıca 1 seminer salonu; 1 resim sınıfı ve depolar mevcuttur Zemin Katta 1 Müdür Yardımcısı odası, 9 derslik,1 öğretmenler odası, 1 memur odası,1 labaratuvar ve öğrenci WC'lerinden oluşmaktadır 1Katta Müdür odası, Müdür yardımcısı odası,2 Rehberlik Odası, 1 bilgisayar labaratuvarı 10 derslik ve bay ve bayan öğretmen WC' lerinden oluşmaktadır 2Katta ta ise 1 kütüphane, 1 fotokopi odası, 16 derslik ve öğrenci WC' lerinden oluşmaktadır Cemal Ergün İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (236) 233 00 69 Okulun Faksı: (236) 233 00 69 Okulun Adresi: Uncubozköy Mahallesi 5508 Sokak No:1 Okulun Web Adresi: http://wwwcemalergunioomebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 813699@mebk12tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Cemal Ergün İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|