Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, cemal, ergün, ilköğretim, manisa, merkez, okulu

Cemal Ergün İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cemal Ergün İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa

Cemal Ergün İlköğretim Okulu Hakkında - Cemal Ergün İlköğretim Okulu Tanıtım - Cemal Ergün İlköğretim Okulu Resimleri - Cemal Ergün İlköğretim Okulu İletişim

Cemal Ergün İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuzun temeli 1998 tarihinde atılmıştır 17 Eylül 1999 Cuma günü eğitim- öğretime başlamıştırOkulumuzun arsası Cemal Ergüne aittir Bundan dolayı okulumuzun adı Cemal Ergün İlköğretim okulu olmuşturOkul Binasını MEB tarafından yaptırılmıştır Öğrenci sayımızın hızla artması sebebiyle bina yetersiz kalmış, 2007 yılında Cemal Ergün tarafından ek bina yaptırılmıştır Anasınıfı binamız anabinadan ayrı okul bahçesinin diğer köşesine okul aile birliği , okul idaresi ,öğretmenler ve hayırseverler vasıtası ile okulumuz bünyesine kazandırılmıştır

Fiziksel Özellikleri: Okulumuz bodrum katı, Zemin kat, 1kat 2 kat ve olmak üzere 4 kattan oluşmaktadır

Bodrum katı soğuk havalarda Beden eğitimi derslerinin işlenmesi ve sosyal aktivite çalışmalarının folklor vs yapılmasına uygun yapılmış olup, ayrıca 1 seminer salonu; 1 resim sınıfı ve depolar mevcuttur

Zemin Katta 1 Müdür Yardımcısı odası, 9 derslik,1 öğretmenler odası, 1 memur odası,1 labaratuvar ve öğrenci WC'lerinden oluşmaktadır

1Katta Müdür odası, Müdür yardımcısı odası,2 Rehberlik Odası, 1 bilgisayar labaratuvarı 10 derslik ve bay ve bayan öğretmen WC' lerinden oluşmaktadır

2Katta ta ise 1 kütüphane, 1 fotokopi odası, 16 derslik ve öğrenci WC' lerinden oluşmaktadır

Cemal Ergün İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: (236) 233 00 69
Okulun Faksı: (236) 233 00 69
Okulun Adresi: Uncubozköy Mahallesi 5508 Sokak No:1
Okulun Web Adresi: http://wwwcemalergunioomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 813699@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Cemal Ergün İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com