|
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, güdül, hacı, ilköğretim, mehmet, okulu, uçar |
Hacı Mehmet Uçar İlköğretim Okulu Bilgileri Güdül Ankara |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hacı Mehmet Uçar İlköğretim Okulu Bilgileri Güdül AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Güdül'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hacı Mehmet Uçar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Hacı Mehmet Uçar İlköğretim Okulu Resimleri - Hacı Mehmet Uçar İlköğretim Okulu Hakkında Hacı Mehmet Uçar İlköğretim Okulu Ankara Güdül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hacı Mehmet Uçar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hacı Mehmet Uçar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hacı Mehmet Uçar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Hacı Mehmet Uçar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / GÜDÜL Adı: HACI MEHMET UÇAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Karacaören Köyü Güdül/Ankara Telefon Numarası: 3127238010 Faks Numarası: 3127238056 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Hacı Mehmet Uçar İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|