Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akbilek, ankara, bilgileri, ilköğretim, okulu, sincan, özkent

Özkent Akbilek İlköğretim Okulu Bilgileri Sincan Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Özkent Akbilek İlköğretim Okulu Bilgileri Sincan Ankara

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Sincan'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri Erişim Bilgileri - Özkent Akbilek İlköğretim Okulu Tanıtımı - Özkent Akbilek İlköğretim Okulu Resimleri - Özkent Akbilek İlköğretim Okulu Hakkında

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz; adını açılış tarihi olan 1998 yılında Cumhuriyetin İlanının 75yıl dönümünden almıştır1998-1999 Eğitim öğretim yılında 18 derslik 2 idari oda 20 öğretmen ve 600 öğrenci ile eğitim öğretime başlanmıştır

O zamanki adı Mareşal Çakmak Mahallesi olarak anılan mahallenin nüfusunun hızla artması nedeniyle yakın çevrede başka okul olmadığından ilk yıllarda sınıf mevcutları çok yüksek olmuştur Yaklaşık olarak öğrenci sayısı 3500 olmuştur2001yılında o zaman ki adı Sincan İşadamları Geliştirme Vakfı ;şu an ki adı Cumhuriyet İlköğretim olan okula öğrencilerimizin nakil olarak gitmesiyle sayılarımız 2500 ‘e kadar gerilemiştir

6000 m 2 lik alan üzerine kurulan okulumuz giriş , iki kat ve bodrumdan oluşmuştur 11/10/2004 tarih ve 1796 sayılı Valilik oluru ile 75Yıl Özkent Akbilek İlköğretim Okulu olarak devam etmiştir Hayırsever vatandaşımızın okulumuza ek bina yaptırması ile okulumuzun adı Özkent Akbilek İlköğretim Okulu olarak değişmiştir

Önceleri Fuel oil ile ısıtma yapılmakta iken, 2006 yılından itibaren doğal gaz ile ısınmaya geçilmiştir 2004 yılında ek binanın hizmete girmesiyle derslik sayısı 25, olmuştur Ayrıca 2005yılında okulumuza 20+1 bilgisayar laboratuarı kurulmuşturOkulumuzun 2 çok amaçlı salonu, geniş bir bahçesi basketbol ve voleybol sahaları vardır Özkent Akbilek İlköğretim Okulu Ankara Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Özkent Akbilek İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Özkent Akbilek İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Özkent Akbilek İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Özkent Akbilek İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ÖZKENT AKBİLEK İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: ANDİÇEN MAHALLESİ UĞUR SK21/A

Telefon Numarası: 3122632710

Faks Numarası: 3122632710

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: ANKARA - SİNCAN - Özkent Akbilek İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com