|
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, konya, okulu, ova, selçuklu |
Ova Un İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu Konya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ova Un İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu KonyaOva Un İlköğretim Okulu Hakkında - Ova Un İlköğretim Okulu Tanıtım - Ova Un İlköğretim Okulu Resimleri - Ova Un İlköğretim Okulu İletişim Ova Un İlköğretim Okulu Konya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ova Un İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ova Un İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ova Un İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ova Un İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Ova Un İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SELÇUKLU Adı: OVA UN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YENİ SELÇUK MH ANITTEPE SK NO:4 Telefon Numarası: 3323242572 Faks Numarası: 3323242572 E-mail Adresi: Web Adresi: - Ova Un İlköğretim Okulu Resimleri: Kaynak : webrehberibiz |
|