|
|
Konu Araçları |
aşağı, bilgileri, bingöl, ilköğretim, karlıova, okulu, yağmurlu |
Aşağı Yağmurlu İlköğretim Okulu Bilgileri Karlıova Bingöl |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşağı Yağmurlu İlköğretim Okulu Bilgileri Karlıova BingölBingöl'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bingöl Karlıova'daki İlköğretim Okullarıı Erişim Bilgileri - Bingöl Karlıova'daki İlköğretim Okulları - Aşağı Yağmurlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aşağı Yağmurlu İlköğretim Okulu Resimleri - Aşağı Yağmurlu İlköğretim Okulu Hakkında Aşağı Yağmurlu İlköğretim Okulu Bingöl Karlıova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Aşağı Yağmurlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Aşağı Yağmurlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Aşağı Yağmurlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Aşağı Yağmurlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİNGÖL / KARLIOVA Adı: AŞAĞI YAĞMURLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: AŞAĞİ YAĞMURLU KÖYÜ Telefon Numarası: Bilgi Yok Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|