|
|
Konu Araçları |
ali, bilgileri, dilovası, gebze, hasan, ilköğretim, kocaeli, okulu, yücel |
Dilovası Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dilovası Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze KocaeliDilovası Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Hakkında - Dilovası Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Tanıtım - Dilovası Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Resimleri - Dilovası Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu İletişim Dilovası Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dilovası Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dilovası Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dilovası Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Dilovası Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Dilovası Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: DİLOVASI HASAN ALİ YÜCEL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Mimar Sinan MahŞeyh Şamil CadDilovası Gebze Telefon Numarası: 2627540099 Faks Numarası: 2627540099 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
|