|
|
Konu Araçları |
100yh, başer, ilköğretim, merkez, nevşehir, okulu, ulfet |
100.Yh Ulfet Başer İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
100.Yh Ulfet Başer İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez100yh Ulfet Başer İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez Hakkında - 100yh Ulfet Başer İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez Tanıtım - 100yh Ulfet Başer İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez İletişim - 100yh Ulfet Başer İlköğretim Okulu - Nevşehirdeki Okullar 100yh Ulfet Başer İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 100yh Ulfet Başer İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 100yh Ulfet Başer İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 100yh Ulfet Başer İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, 100yh Ulfet Başer İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: NEVŞEHİR / MERKEZ Adı: 100YH ULFET BAŞER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SÜMER MAHALİ EFE YOLU NO :1 Telefon Numarası: 3842135498 kaynak :webrehberibiz |
|