|
|
Konu Araçları |
ankara, batıkent, bilgileri, ilkyerleşim, ilköğretim, okulu, yenimahalle |
Batıkent İlkyerleşim İlköğretim Okulu Bilgileri Ankara Yenimahalle |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Batıkent İlkyerleşim İlköğretim Okulu Bilgileri Ankara YenimahalleAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Yenimahalle'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Batıkent İlkyerleşim İlköğretim Okulu Tanıtımı - Batıkent İlkyerleşim İlköğretim Okulu Resimleri - Batıkent İlkyerleşim İlköğretim Okulu Hakkında Batıkent İlkyerleşim İlköğretim Okulu Ankara Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Batıkent İlkyerleşim İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Batıkent İlkyerleşim İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Batıkent İlkyerleşim İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Batıkent İlkyerleşim İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / YENİMAHALLE Adı: BATIKENT İLKYERLEŞİM İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ilkyerleşim Mahallesi 10 Cad No:1 Batikent/Ankara Telefon Numarası: 3123543969 Faks Numarası: 3123543969 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|