|
|
Konu Araçları |
bilgileri, bingöl, ilköğretim, imkb, merkez, okulu, sarıçiçek |
İmkb Sarıçiçek İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Bingöl |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İmkb Sarıçiçek İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BingölBingöl'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları İlköğretim Okulları - İmkb Sarıçiçek İlköğretim Okulu Tanıtımı - İmkb Sarıçiçek İlköğretim Okulu Resimleri - İmkb Sarıçiçek İlköğretim Okulu Hakkında KONUM : Okulumuz Bingöl il merkezine bağlı 15 km uzaklıkta bulunan Sarıçiçek Köyü'ndedir ULAŞIM : Öğretmenlerimizin okula gidiş - gelişleri servisle sağlanmaktadırBunun yanısıra köye ulaşımı sağlayan dolmuşlar mevcut FİZİKİ YAPI : Okul binamız 2003 Bingöl depreminin ardından, eski okul binasının ağır hasar görmüş olması nedeniyle, İMKB tarafından eğitime % 100 destek projesi kapsamında inşa edilmiştir Okulumuzda 24 derslik , bilgisayar laboratuar , fen laboratuarı , görsel sunum sınıfı ve konferans salonu bulunmaktadır EĞİTİM -ÖĞRETİM : Okulumuzda tam gün eğitim-öğretim yapılmaktadır Okulumuz taşımalı merkezi olup; ilköğretim 2kademesi olmayan civar köylerin öğrencileri okulumuza ulaşımı servislerle sağlanmaktadır İmkb Sarıçiçek İlköğretim Okulu Bingöl Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; İmkb Sarıçiçek İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, İmkb Sarıçiçek İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, İmkb Sarıçiçek İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, İmkb Sarıçiçek İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİNGÖL / MERKEZ Adı: İMKB SARIÇİÇEK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SARİÇİÇEK KÖYÜ Telefon Numarası: 4262728111 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BİNGÖL - MERKEZ - İMKB Sarıçiçek İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|