Bayırlı İlköğretim Okulu Suluova Amasya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bayırlı İlköğretim Okulu Suluova AmasyaAmasyadaki İlköğretim Okulları Hakkında - Bayırlı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Bayırlı İlköğretim Okulu Hakkında - Bayırlı İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Suluova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri Bayırlı İlköğretim Okulu Amasya Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bayırlı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bayırlı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bayırlı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Bayırlı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / SULUOVA Adı: BAYIRLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Bayırlı Köyü Suluova / Amasya Telefon Numarası: 3582190328 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi: Bayırlı İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|