|
|
Konu Araçları |
bilgileri, eminönü, ilköğretim, istanbul, kadırga, okulu |
Kadırga İlköğretim Okulu Bilgileri İstanbul Eminönü |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kadırga İlköğretim Okulu Bilgileri İstanbul EminönüKadırga İlköğretim Okulu Hakkında - Kadırga İlköğretim Okulu Tanıtım - Kadırga İlköğretim Okulu Resimleri - Kadırga İlköğretim Okulu İletişim Kadırga İlköğretim Okulu İstanbul Eminönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kadırga İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kadırga İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kadırga İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kadırga İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / EMİNÖNÜ Adı: KADIRGA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KADIRGA i00 KADİRGA LİMAN CDMEYDAN SK2 KADİRGA EMİNÖNÜ/İSTANBUL Telefon Numarası: 2125184234 Faks Numarası: 2125181902 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okul Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız |
|