|
|
Konu Araçları |
döğüşbelen, ilköğretim, köyceğiz, muğla, okulu |
Döğüşbelen İlköğretim Okulu Köyceğiz Muğla |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Döğüşbelen İlköğretim Okulu Köyceğiz MuğlaDöğüşbelen İlköğretim Okulu Hakkında - Döğüşbelen İlköğretim Okulu Tanıtım - Döğüşbelen İlköğretim Okulu Resimleri - Döğüşbelen İlköğretim Okulu İletişim Döğüşbelen İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Döğüşbelen İlköğretim Okulu Muğla Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Döğüşbelen İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Döğüşbelen İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Döğüşbelen İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Döğüşbelen İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Döğüşbelen İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Köyceğiz Okulun Telefonu: 252 2652002 Okulun Faksı: 252 2652002 Okulun Adresi: Döğüşbelen Köyü Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: 375461@MEBK12TR Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Döğüşbelen İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|