Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, emre, gebze, ilköğretim, kocaeli, okulu, yunus

Yunus Emre İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yunus Emre İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli

Yunus Emre İlköğretim Okulu Hakkında - Yunus Emre İlköğretim Okulu Tanıtım - Yunus Emre İlköğretim Okulu Resimleri - Yunus Emre İlköğretim Okulu İletişim

Yunus Emre İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yunus Emre İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yunus Emre İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yunus Emre İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yunus Emre İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Yunus Emre İlköğretim Okulu Tarihçesi:

Marmara Bölgesi içinde yer alan Kocaeli İli, Gebze İlçesi sınırları içinde Arapçeşme Mahallesinde kurulan okulumuz 1991 yılında hizmete açılmıştır İlçe merkezine 1,5 km il merkezine (KOCAELİ) 44 km mesafededir

Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 1990 tarihinde yapılmış olup, 1990 yılının Yunus Emre Sevgi Yılı olması nedeniyle Yunus Emre ismini almış ve 1990 - 1991 yılında ortaokul olarak hizmete açılmıştır 1993 - 1994 yılında 8 yıllık ilköğretime geçmiş ve Yunus Emre İlköğretim Okulu olarak isim değişikliği olmuştur İlk yıllarda 10 sınıf, öğretmenler odası ve müdür odasından oluşan fiziki yapısı ile hizmet vermekte iken sonraki yıllarda öğrenci sayısının artması nedeniyle 1994 yılında 10 derslikli bir bina daha yapılarak derslik sayısı 20 olmuştur
Okulun mevcut derslikleri 20 olup, 18 derslik normal sınıf ve 2 derslikte okul öncesi eğitim, bir derslik bilgisayar sınıfı, bir derslik laboratuar, bir derslik iş atölyesi olarak kullanılmaktadır Diğer dersliklerde normal eğitim devam etmektedir 2010 - 2011 öğretim yılında 1247 öğrenci öğrenim görmektedir
Yunus Emre İlköğretim Okulu
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: YUNUS EMRE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Arap Çeşme Mah Kavak Cad No: 19 Gebze Kocaeli Telefon Numarası: 2626412834 Faks Numarası: 2626467123 E-mail Adresi: Web Adresi: -

Yunus Emre İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: YUNUS EMRE İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Arap Çeşme Mah Kavak Cad No: 19 Gebze Kocaeli
Telefon Numarası: 2626412834
Faks Numarası: 2626467123
E-mail Adresi:
Web Adresi: -

Yunus Emre İlköğretim Okulu Resimleri:

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr

Okul hakkında daha fazla bilgi için:

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com