|
|
Konu Araçları |
adiloba, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, saruhanlı |
Adiloba İlköğretim Okulu Bilgileri Saruhanlı Manisa |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Adiloba İlköğretim Okulu Bilgileri Saruhanlı ManisaAdiloba İlköğretim Okulu Hakkında - Adiloba İlköğretim Okulu Tanıtım - Adiloba İlköğretim Okulu Resimleri - Adiloba İlköğretim Okulu İletişim Adiloba İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Köyümüzde eğitim öğretim 1929 yılında başlamış, şu anki okul binamız ise 1965 yılında yapılmıştır 10 dekar alana sahip okulumuzun bahçesinde basketbol, voleybol sahaları yanısıra çoğu çam olmak üzere 280 ağaç bulunmaktadır Okulumuz eski dönemlerde staj okulu olarak kullanılmıştır Okulumuzda bando takımı, satranç takımı, halkoyunları ekibi, kros ve kız futbol takımlarımız sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere aktif olarak katılmaktadır Okulumuzda 8 derslik, 1 idare odası, 1 öğretmenler odası, 1 kütüphane ile 1 mutfak, 1 spor ve arşiv odası bulunmaktadır 2001-2002 yılında okul aile birliğince odun-kömür deposu yapılmıştır 2007-2008 eğitim öğretim yılında kalorifer sistemi kurulmuş ve kullanıma geçmiştir Okulumuzda 5 sınıf öğretmeni,6 branş öğretmeni ,1 Ana sınıfı öğretmeni,2 idareci olmak üzere 14 personel kadrosu vardır Okulumuzun sözleşmeli 1 hizmetlisi bulunmaktadır Ek olarak okulumuzun 2 hizmetli ihtiyacı okul aile birliğince karşılanmaktadır Okulumuzda normal eğitim-öğretim yapılmaktadır Öğrenci mevcudumuz ana sınıfı 15, birinci kademe 63, ikinci kademe 58 olmak üzere 136 ‘dır Öğrenci mevcudu köyden merkezlere göç vsnedenlerden her geçen yıl azalmaktadır1998-2000 yılları arasında 2 yıl ikili eğitim yapılarak Taşımalı Eğitim(Taşdibi,Çakmaklı,Kepene kli Köyü) yapılmıştırHalen Kepenekli Köyünden 22 öğrenci okulumuza taşımalı gelmektedir Ortalama Sınıf Mevcudu 16 öğrencidir Adiloba İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Saruhanlı Okulun Telefonu: (236) 3572519 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Adiloba Köyü Okulun Web Adresi: http://adilobamebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 396436@mebk12tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Adiloba İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|