Altıntaş İlköğretim Okulu Bozdoğan Aydın |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Altıntaş İlköğretim Okulu Bozdoğan AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Altıntaş İlköğretim Okulu Tanıtımı - Altıntaş İlköğretim Okulu Hakkında - Aydın Bozdoğan'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Altıntaş İlköğretim Okulu Resimleri Okulumuz Okulumuz 1949 yılında müstakil okul olarak eğitim öğretime başlamıştır1987 yılından beri de birleştirilmiş sınıflı ilköğretim okulu olarak hizmet vermektedirOkulumuzda iki derslik bir tane müdür odası bir depo ve lojman bulunmaktadır Okulumuz köyün ulaşıma en uygun noktasında bulunmakta olup öğrencilerimiz köyün çeşitli mahallerinden gelmektedir Birisin müdür yetkili olmak üzere iki tane sınıf öğretmeni görev yapmaktadır Vizyonumuz • Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışını eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan, örnek ve önder birim olmak • Okulumuzun bu günkü değerlerini ortaya çıkararak, gelecek hayallerine ulaşmak için kurumsal değerlerin neler olduğunu belirlemek • Evrensel değerlere uygun olarak ırk, din, cinsiyet ve bedensel eksiklere bakmadan tüm insanlara eşit davranmak • Başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvik ve ödülle artacağına inanmak • Her velinin, öğrenme için öğrencisine her türlü fırsatın verildiğini bilmesi • Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışması gerektiğini bilmek vizyonumuzdur Misyonumuz • Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları 21yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak • Müşteri memnuniyeti konusundaki bilgi, birikim ve deneyimlerin paylaşılması, yeni uygulamaların araştırılması, ilgili kesimlerin bilinçlendirilmesi • Etkinlik ve verimliliği sağlamak, kaliteyi artırmak için yönetimi sistemli bir şekilde değerlendirerek geliştirme faaliyetlerini sürekli kılmaktır • Mükemmelliğin sonu yoktur Çocuk eğitimi dünyanın en ciddi işidirBu konuda kimseyi değil kendi kendimizi rakip görerek daha mükemmeli aramak önemli arayışımızdır • Öğrenci psikolojilerini bozmadan sanatla, sporla, sosyal aktivitelerle zenginlendirilmiş bir eğitim yapmak Altıntaş İlköğretim Okulu Aydın Bozdoğan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Altıntaş İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Altıntaş İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Altıntaş İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Altıntaş İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / BOZDOĞAN Adı: ALTINTAŞ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Altintaş Birleştirilmiş Sinifli ilköğretim Okulu Bozdoğan Telefon Numarası: 2564251097 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Altıntaş İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|