|
|
Konu Araçları |
belediyesi, bilgileri, büyükçekmece, ilköğretim, istanbul, okulu, tepecik, ulus |
Tepecik Belediyesi Ulus İlköğretim Okulu Bilgileri Büyükçekmece İstanbul |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tepecik Belediyesi Ulus İlköğretim Okulu Bilgileri Büyükçekmece İstanbulTepecik Belediyesi Ulus İlköğretim Okulu Hakkında - Tepecik Belediyesi Ulus İlköğretim Okulu Tanıtım - Tepecik Belediyesi Ulus İlköğretim Okulu Resimleri -Tepecik Belediyesi Ulus İlköğretim Okulu İletişim Tepecik Belediyesi Ulus İlköğretim Okulu İstanbul Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Tepecik Belediyesi Ulus İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Tepecik Belediyesi Ulus İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Tepecik Belediyesi Ulus İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Tepecik Belediyesi Ulus İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE Adı: TEPECİK BELEDİYESİ ULUS İLKÖĞRETİM OKULU Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okul Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız |
|