|
|
Konu Araçları |
bilgileri, bingöl, göksu, ilköğretim, köyü, okulu, solhan |
Göksu Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Solhan Bingöl |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Göksu Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Solhan BingölBingöl'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bingöl Solhan'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bingöl Solhan'daki İlköğretim Okulları - Göksu Köyü İlköğretim Okulu Tanıtımı - Göksu Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Göksu Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Göksu Köyü İlköğretim Okulu Bingöl Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Göksu Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Göksu Köyü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Göksu Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Göksu Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİNGÖL / SOLHAN Adı: GÖKSU KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Göksu Köyü Solhan/Bingöl Telefon Numarası: 4267112546 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|