|
|
Konu Araçları |
bilgileri, buldan, cerit, cumhuriyet, denizli, güngör, ilköğretim, okulu |
Güngör Cerit Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Buldan Denizli |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Güngör Cerit Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Buldan DenizliGüngör Cerit Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Güngör Cerit Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Güngör Cerit Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Güngör Cerit Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim Güngör Cerit Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1955-1956 Eğitim Öğretim yılında Cumhuriyet İlkokulu olarak açılmıştır 1992 yılında yapılan ek bina ile, okulun bina sayısı ikiye çıkmıştır 1996 yılında Cumhuriyet İlköğretim okulu olmuştur Daha sonra 1998 yılında hayırsever işadamı Hacı Güngör CERİT tarafından 11 derslikli ek bina yaptırılarak okulumuzun adı Güngör Cerit Cumhuriyet İlköğretim Okulu olarak değişmiştir Halen okulumuzda 1 müdür 2 müdür yardımcısı ,26 öğretmen 1 hizmetli ve 705 öğrencisiyle eğitim öğretim yapılmaktadır Okulumuzda eğitim öğretim için gerekli tüm malzemeler ,bilgi teknoloji sınıfı dahil bütün araç-gereçler mevcutturHalen okulumuzda jimnastik ,bağlama,müzik,resim,atletizm ve yüzme kursu gibi faaliyetler yapılmaktadır Ayrıca okulumuzda OKS ve DPY sınavına hazırlık olmak üzere Türkçe,matematik,fen bilgisi derslerinden öğrencilerimize kurs verilmektedir Güngör Cerit Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Buldan Okulun Telefonu: (258)4313193 Okulun Faksı: (258)4313193 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://wwwgccumhuriyetmebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Osman KILIÇASLAN Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Güngör Cerit Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|