|
|
Konu Araçları |
antalya, ilköğretim, kocademır, merkez, okulu |
Kocademır İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kocademır İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Kocademır İlköğretim Okulu Hakkında - Kocademır İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kocademır İlköğretim Okulu Bilgileri Okulumuz 1970 yılında Hüseyin KOCADEMİR ‘in arsa bağışı ile başlayıp,3 derslik 2 idare odası olarak 1972 yılında eğitim öğretime başlamıştır Çevrenin hızlı bir şekilde yerleşime açılması nedeniyle okul ihtiyaca cevap veremez hale geldiğinden 1975 yılında velilerin ve okul müdürü Bekir CENGİZ’in gayretleri ile ikinci kat ilave edilmiş ve 5 derslik bir idare odası daha kazandırılmıştır Okul ismini arsa sahibi ve okulun yapımını üstlenen Hüseyin KOCADEMİR’den almıştır Okulumuz 2008 Yılında da çerçeveleri, yerleri ve tuvalet kısmı olmak üzere büyük bir onarımdan geçirilerek bugünkü haline kavuşmuştur Okulumuzun Vizyonu * Kocademir İlköğretim Okulu Olarak * Antalya İlimizde Fark Yaratmak, * Öğrencilerimizi Bilimin Işığında * Bir Üst Kuruma En İyi Şekilde Hazırlamak ve * Geleceğe Doğru Kaliteli İnsan Yetiştirmektir Okulumuzun Misyonu * Ulusunu ve Milletini Seven * Mutlu Kendisi ile Barışık * Çevresi İle Uyumlu * Yetenekleri Keşfedilmiş * Birikimli Bireyler Yetiştirmektir Kocademır İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kocademır İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kocademır İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kocademır İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kocademır İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: KOCADEMIR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kocademir ilköğOkŞirinyali Mah1502 SokNo9 Antalya Telefon Numarası: 2423231328 Faks Numarası: 2423235002 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:Kocademir İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|